A lézeres látásjavítás előnyei

A lézeres látásjavítás előnyeiEgyre többen választják a szemüveg és a kontaktlencse helyett a lézeres látásjavítást, köszönhetően azoknak az előnyöknek, amivel a szemműtétek járnak. Általában a visszatartó ár az egyes kezelések ára szokott lenni, azonban a mai kontaktlencse költségek mellett sokak számára néhány év alatt megtérül a kezelés ára, és köszönhetően a részletfizetési lehetőségeknek, nem is kell a pénzt előre összegyűjteni.

Kényelem

A lézeres látásjavítás legnagyobb előnye a kényelem. A kezelést követően el lehet felejteni a szemüveget, a kontaktlencsét, és segédeszköz nélkül lehet szinte, vagy akár teljesen tökéletesen látni. A gyógyulási időszakot követően nem kell lemondani sportokról, tevékenységekről, kikapcsolódási lehetőségekről.

Éles látás

A lézeres szemműtét sokak számára a 100%-osnál is jobb látást biztosít. Ez a látás jobb annál, mint ami természetesen előfordul az élesen látó embereknél, és csak a kezelésnek köszönhetően érhető el. Ilyen látás több foglalkozás esetén előny, pl. vadászpilóták, katonák számára gyakran nem csak előny, hanem egyenesen követelmény, hogy tökéletesen lássanak. Sportolók számára, akiknek fontos az éles látás, a teljesítmény javulásával is járhat a lézeres szemműtét.

Biztonság

A lézeres látásjavítás kevesebb kockázattal jár, mint pl. a kontaktlencse rendszeres viselése. A kontaktlencsénél fokozottan ügyelni kell a lehetséges fertőzésekre, melyek szemműtét esetén nem lépnek fel.

A kezelés nem csak maximálisan biztonságos, hanem teljesen fájdalommentes is.